Bröllopsfoto priser – paket
Här är några förslag på vanliga upplägg. Jag skräddarsyr dock lika gärna helt enligt era önskemål, oavsett om det gäller fotografering på en svårtillgänglig plats eller om ni har specifika krav på allt ni vill ha fotograferat, från förberedelser till de sena timmarna av festen.
Tidsangivelserna är bara en ungefärlig uppskattning – det är så klart vad vi kommer överens om att jag ska fotografera och hur ni lägger upp er dag som avgör tidsåtgången.
Hör av er med ett par rader om vad ni tänkt, så diskuterar vi! » Boknings- och kontaktinfo.
1 Timme – 2.990 kr
PORTRÄTT BRUDPARET – på önskad plats och tid.
3 Timmar – 6.990 kr
PORTRÄTT BRUDPARET och VIGSEL – ceremoni, släktingar och vänner, exteriör- och interiörbilder från platsen, uttåg, gratulationer och firande av brudparet, gruppbilder etc.
6 Timmar – 13.990 kr
FÖRBEREDELSER BRÖLLOPSDAGEN – bruden gör sig i ordning, brudgummen gör sig i ordning, närmaste familjemedlemmar på plats, tärnor, näbbar, marskalkar, exteriör- och interiörbilder från platsen, detaljbilder, t.ex. inbjudningskort, ringar, klänning, smycken, skor, brudbukett, etc.
 ... samt förstås PORTRÄTT BRUDPARET och VIGSEL, enligt ovan.
8 Timmar – 14.990 kr
PORTRÄTT BRUDPARET och VIGSEL, enligt ovan under "3 Timmar", samt ...
FESTEN – exteriör- och interiörbilder från platsen, detaljbilder (t.ex. presentbord, menykort, dukning, tårta och blomsterarrangemang), brudparets skål, gäster, toastmaster och talare, brudvalsen, samt ett extra porträtt på brudparet, t.ex. i solnedgången.
12 Timmar – 18.990 kr
HELA DAGEN – FÖRBEREDELSER, PORTRÄTT BRUDPARET, VIGSEL och FESTEN, enligt beskrivning ovan.
Inga extra kostnader förutom milersättning
Priserna är inklusive moms och det tillkommer inga extra kostnader fram till och med att ni fått era bilder, förutom milersättning 30 kr/mil för resa. Jag utgår från Växjö i Småland och Malmö i Skåne.
Ska ni gifta er på Öland under 2022? I så fall har jag ett litet erbjudande:
JUST NU – 10 procent rabatt på bokningar för bröllop på Öland (minst 6 timmar) under 2022!
Tillvalstjänster
Vill ni ha något mer efter att ni fått era bilder levererade – till exempel tackkort, enstaka bilder på arkivbeständigt kvalitetsfotopapper eller ett tryckt fotalbum? Bara välj vilka bilder ni vill ha så tar jag hand om resten. Hör av er för prisuppgifter.
Vill ni ha ert bröllop filmat?
Ni kan boka mig som enbart fotograf, som enbart filmare eller som båda två. Som en av få svenska bröllopsfotografer hanterar jag foto och film ensam – och samtidigt! Visserligen beror det på vilken omfattning ni tänker er på filmproduktionen – blir det mer jobb än vad jag klarar av på egen hand har jag kompetenta medhjälpare att ta in.
Funderar ni på film så hör av er angående era önskemål så diskuterar vi upplägg och priser.
Förfrågan
Skriv ett par rader om vad ni tänkt för slags bröllop och när det är planerat. Jag återkommer inom 24 timmar, så diskuterar vi upplägget.